Crowdfunding!

Crowdfunding ZON-aanpak
Want passend onderwijs is nog lang niet altijd passend voor ieder kind!

Wij hebben uw steun hard nodig. Want de minister wacht tot de evaluatie van 2020 voordat er iets verandert. Teveel kinderen vallen echter uit binnen het onderwijs en de zorg, er is een groot tekort aan leerkrachten, kortom we lopen vast. Daarom starten wij nu zelf de eerste ZON-school in Nederland. Hiervoor is geld nodig zodat we Zorg en ONderwijs samen kunnen inzetten in de klas, materialen kunnen aanschaffen en de huur van het gebouw kunnen betalen. Sponsor/doneer een bedrag, ieder bedrag is zeer welkom. Steun de ZON-scholen, zodat passend onderwijs gewaarborgd wordt voor alle kinderen in Nederland!

Steunen kan heel eenvoudig:
Klik op de link hieronder en doneer via de doneerbutton. U kunt het bedrag direct overboeken.

Alvast hartelijk dank! Dankzij uw hulp kunnen wij laten zien dat Passend onderwijs echt passend wordt door Zorg en ONderwijs samen voor de klas in te zetten.

Delen wordt gewaardeerd!