“Achter elk kind dat in zichzelf gelooft, staat een volwassene die eerst geloofde.” – M. Jacobson –

Ziek melden kind

Als uw kind ziek is, wilt u dit dan telefonisch aan ons doorgeven? Hiervoor kunt u het centrale nummer van Reveles gebruiken. U vindt dit op de homepage.

Aanmelden kind

Reveles hanteert geen normen, uitslagen van IQ testen of andere ‘bewijzen’. Vanuit onze jarenlange ervaring met meer- en hoogbegaafde kinderen vertrouwen wij op onze intu├»tie, kennis en ervaring. In het gesprek dat wij hebben met u en uw kind hebben wordt snel duidelijk of Reveles de oplossing is voor uw situatie.

Als u het gevoel heeft dat Reveles biedt wat uw zoon of dochter nodig heeft, wilt u dan dit formulier invullen en naar ons opsturen? Wij nodigen u vervolgens van harte uit voor een intake gesprek.

Door de grote belangstelling moeten wij helaas melden dat we momenteel vol zitten. Uiteraard bieden wij de mogelijkheid om plaats te nemen op de wachtlijst. Deze lijst groeit. Daarmee kunnen wij nut en noodzaak van Reveles aantonen. Wij zullen ons blijven inzetten om zoveel mogelijk kinderen een plek te bieden binnen Reveles als dat voor hen een passende oplossing is.

info@reveles-school.nl