Gezocht: leercoaches voor Reveles – een ZON-school

Reveles is een net gestarte particuliere school met een bijzonder concept waarbij zorg en onderwijs (ZON) worden gecombineerd. De kinderen en hun ouders hebben bewust voor de school gekozen vanwege de aanpak. De leerlingen zitten niet in leerstofjaarklassen, maar in kleine ontwikkelgroepen. Door onze aanpak kunnen we onze expertise op het gebied van (hoog)begaafdheid en (hoog)gevoeligheid goed inzetten binnen de school. Binnen de school zijn zorgcoaches en leercoaches actief.

Nieuwsgierig? Kijk eens op: www.reveles-school.nl en op www.zon-aanpak.nu.

Wegens grote belangstelling en behoefte aan passend onderwijs zoeken we nieuwe leercoaches. Creatieve mensen die willen bouwen aan een nieuwe school, willen innoveren. We bieden ruimte voor eigen initiatief.

Heb je interesse en ben je in het bezit van een PABO diploma? Stuur dan een mail naar renevanengelen@reveles-school.nl