Inrichting van de school

Zonder budget een school inrichten. Dankzij de inzet van veel betrokken mensen, flexibiliteit, doorzettingsvermogen, creativiteit, verhuizen met behulp van een vrachtwagen ingezet door Zeeman en de bewogenheid van twee directeuren uit het basisonderwijs lukt dat!

Onze visie over duurzaamheid, upcyclen en vele handen maken licht werk, komt volop tot uiting.

Op dit moment zijn we al voorzien van:

• Voldoende stoelen en tafels geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar oud
  • Schuifkasten
  • Boekenkasten
  • Directiebureau
  • 30 computers
  • 3 digiborden met beamer en volledige geluidsinstallatie
  • Buitenspeelgoed: karren, fietsjes, trampolines en nog veel meer!
  • 3 dozen met RT-materialen
  • Verschillende spellen, bouwmaterialen, boeken en techniekspullen.

Natuurlijk is er nog heel veel nodig. We willen een rijke, uitdagende en creatieve leeromgeving vormgeven voor de kinderen. Op de pagina maatschappelijk investeren in ‘Reveles een ZON-school’ kunt u lezen hoe u daaraan kunt bijdragen.

Dankbaar voor de vele hulp en het materiaal dat we nu hebben opgeslagen op de Boeieraak in Papendrecht.