Esther Jeras

Esther Jeras

Initiatiefnemer Reveles, ZON-aanpak

Eigenaar van Elevation: begeleiding van kinderen, jongeren en gezinnen. Gestart na alle ervaringen binnen het onderwijs en de jeugdhulpverlening. Daardoor inzetbaar als interim intern begeleider, teamcoach, gedragstrainer, ambulant begeleider, specialist hoogbegaafdheid en onderwijsvormgever. Gepassioneerd voor de combi onderwijs en zorg op scholen. Mede vormgever van de ZON-aanpak, waarmee passend onderwijs wel gewaarborgd is.

Ingeborg de Keizer

Ingeborg de Keizer

Initiatiefnemer Reveles, ZON-aanpak

Eigenaar van Eigen Meerwaarde: coaching en begeleiding van (jong)volwassenen bij vragen rondom persoonlijke ontwikkeling, loopbaan en studiekeuze. Ook coaching van teams. Specialisatie hoogbegaafdheid. "Na mijn opleiding tot ingenieur meer dan 10 jaar coachend leidinggegeven aan teams in onderwijs, zorg en overheid. Moeder van 3 mooie meiden. En juist door mijn ervaring op al deze gebieden overtuigd dat het onderwijs anders kan. De ZON-aanpak is daarop het antwoord."

René van Engelen

René van Engelen

Initiatiefnemer Reveles

Eigenaar van "René van Engelen Educatie": schoolbegeleiding, coaching, ontwikkelwerk, interim-directievoering. Auteur van verschillende boeken, waaronder ‘Grip op de groep’. Gespecialiseerd in groepsdynamiek, jongens(gedrag), hoogbegaafdheid en leiderschap. Register Directeur Onderwijs (RDO) en Master Educational Leadership (MEL). "Ik vind het belangrijk dat wetenschappelijke inzichten worden gebruikt in het onderwijs. Kinderen zitten op school om te leren. Het is aan ons om een omgeving te scheppen waarin kinderen ook daadwerkelijk tot leren komen.”